Има поне десетина производства, сред които и проверки, касаещи много високи етажи

...
Има поне десетина производства, сред които и проверки, касаещи много високи етажи
Коментари Харесай

Има производства срещу хора с имунитет

„ Има най-малко десетина производства, измежду които и инспекции, касаещи много високи етажи на властта и злоупотреби със съществени парични средства. Свързаните с автомагистралите са единствено част от тези производства “.

Това сподели пред БНР министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Демерджиев посочи, че измежду сферите, наранени от въпросните производства, е тази на енергетиката и удостовери, че измежду проверяваните има хора с имунитет.

Така той удостовери косвено изнесената в Народното събрание информация, че инспекциите на ГДБОП и ДАНС по сигнала на депутата Делян Добрев против Кирил Петков и Асен Василев за афери в енергетиката, са към този момент в прокуратурата.

Демерджиев съобщи, че се надява прокуратурата да прояви „ същото отношение и интензитет на работа “, каквито се показват по линия на опиатите.

Много значимо за обществото е такова взаимоотношение да се случва по линия на битката с корупцията. Това е терен на деяние, на който прокуратурата би трябвало да покаже същата решителност. Ние я имаме, безапелационен е вътрешният министър.

По думите му задачата е броят на тези производства да нарасне, тъй като това е методът да се спрат порочните практики, обезкървяващи страната.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР